....el sitio de mi recreo....

martes, 19 de febrero de 2008

fiebre


Tengo fiebre, y no precisamente del sábado noche. Fiebre de aquella que te deja como si te hubiesen dado una paliza, fiebre de aquella que sólo pide dormir. ¿Se darán cuenta si hoy no aparezco por el trabajo?

3 Comments:

Anonymous Anónimo said...

crec que si se n'adonarien de que no apareixes per la feina però ho pots intentar si estàs molt malament, qui sap. Millora't petita, el millor és una copeta d'alguna cosa ben carregada. Paraula de metge.

petons

óscar

20 febrero, 2008  
Anonymous Anónimo said...

wapaaaaaaaa cuida't millora't, deixa que te mimim MOOOOOLLLLT i sobretot molts petonets....

I lo de la feina, vas al metge, li fas cara de pena, li dius que estàs moooollllttt malalteta i que te doni la baixa. quan surts del metge, pares a una agència de viatges, els hi dius que has de marxar urgentment a l'endemà (xk la baixa serà aprox. d'uns 5 dies) i que vols una isla pardisiaca. Vas cap a l'aeroport, fiques bona cara per passar el control (per lo de que et deixin passar, punt important) i auuu a relaxar-te i a curar-te amb un cubano (vease tb venezolano, puertoriqueño, caribeño....) a costat
I per acabar quan tornis a la feina, dius que la mare t'ha cuidat molt bé, que has dormit molt, que has estat amb unes calorades (típic a sud-america) i que no te puedes creer lo mal que he estado i a la nit, envies unes quantes fotos, perquè la resta de mortals ens morim d'eveja.

mua, mua, mua... (vaya rollo avui...)

núria

20 febrero, 2008  
Anonymous Anónimo said...

Hola que tal? hola que tal...

I també hauries de dir que has estat al llit amb una làmpara d'aquelles per posar-se 'moreno', sino cantaria...

05 marzo, 2008  

Publicar un comentario

<< Home